Åpningstider
Åpningstider høst 2024
Denne høsten skal vår erfarne og kreative kjøkkensjef David få boltre seg med ferske, kort- og ureiste råvarer i Klosterkjelleren. David har lang erfaring som kokk, fra gode restauranter i både New York, London, Oslo og Trondheim. Nå skal han boltre seg her i Klosterkjelleren, og kombinere sin erfaring med lokale smaker fra Hadeland og med inspirasjon fra Hammers kjøkken.
Vi starter høsten med åpning under Potetfestivalen i Gran. Det vil serveres en fast 5-retters meny, inspirert av Hammer og med poteten i sentrum. I oktober kommer en egen meny du kan velge din egen 3- eller 4-retters meny som tidligere, og som forhåndsbestilles. David vil lage meny etter sesongens tilgjengelige og ferske råvarer, og menyen publiseres her på hjemmesiden etter Potetfestivalen. Den 8. november inviterer vi til Winemakers Dinner, med en fast meny og tilhørende viner. Sikre deg plass!
Når vi nærmer oss jul, blir det dobbel bordsetning og juleinspirert meny.
Vi gleder oss til en smakfull høst her i Klosterkjelleren! Sikre deg gjerne et bord allerede nå.
Fredag 13. september kl. 19:00 (5-retters "Potetfestival-meny")
Lørdag 14. september kl. 19:00 (5-retters "Potetfestival-meny")
Fredag 11. oktober
Lørdag 12. oktober
Fredag 8. november - kl. 18:00 (Winemakers Dinner)
Lørdag 9. november
Lørdag 23. november kl. 17:00-19:15
Lørdag 23.november kl. 20:00
Fredag 6. desember kl. 17:00-19:15
Fredag 6.desember kl. 20:00
Lørdag 7. desember kl. 17:00-19:15
Lørdag 7. desember kl. 20:00
Vår åpningstid er fra kl. 18-24 (før jul åpner vi kl. 17)
Alle gjester er velkommen til Flygelsalongen på Sanner, før og/eller etter middag i Klosterkjelleren.
Det skjer stadig endringer av booking, så om datoen du ønsker er fullbooket nå, så sett deg gjerne på venteliste.
Grønt = Ledig kapasitet
Blått = Begrenset kapasitet
Rødt = Fullt