Klosterkjellerens åpningstider vinteren 2021

Vår åpningstid er fra kl. 17:00-24:00. Vi kjører to bordsettinger, en kl. 17:00-19:30 og en fra kl. 20:00. Dette p.g.a. begrenset kapasitet og avstandsregler. Vi ønsker også forhåndsbestilling av meny, senest 1 uke før ankomst.

Det skjer stadig endringer av booking, så om datoen du ønsker er fullbooket nå, så sett deg gjerne på venteliste.

Alle gjester er velkommen til Flygelsalongen på Sanner, før og/eller etter middag i Klosterkjelleren.

Vær oppmerksom på at alle gjester som kommer til oss må være helt frisk og uten symptomer på luftveisinfeksjon / forkjølelse.  Du må også forholde deg til eventuelle karantenebestemmelser om du har vært på reise.

Vask eller sprit hender før du går til bords. Alle gjester må overholde våre regler for avstand, bevegelsesmønster og rutiner for hygiene og smitteverntiltak.

Vennligst oppgi ved bestilling om dere ikke er i nær relasjon / samme kohort, og trenger 1 m avstand.

Grønt = Ledig kapasitet

Blått = Begrenset kapasitet

Rødt = Fullt

Åpningsdatoer

Vintersesongen vår fikk en brå avslutning, men vi kommer sterkere tilbake til høsten!

Nye datoer legges ut ila sommeren.

Flere enn 25 personer?

Utenom ordinær åpningstid, kan vi reservere hele Klosterkjelleren til grupper over 25 personer. Kontakt oss for en prat om dine ønsker og våre muligheter.