Åpningstider

 

Åpningstider 

Denne høsten skal vår erfarne og kreative kjøkkensjef David få boltre seg med ferske, kort- og ureiste råvarer i Klosterkjelleren. David har lang erfaring som kokk, fra gode restauranter i både New York, London, Oslo og Trondheim. Nå skal han boltre seg her i Klosterkjelleren, og kombinere sin erfaring med lokale  smaker fra Hadeland og med inspirasjon fra Hammers kjøkken.

Vår åpningstid er fra kl. 18-24 (før jul åpner vi kl. 17). Datoer er fargekodet:    Ledig      Begrenset plass     Fullbooket

 

Fredag 6. desember kl. 17:00-19:15

Fredag 6.desember kl. 20:00

Lørdag 7. desember kl. 17:00-19:15

Lørdag 7. desember kl. 20:00

 

 

 

 

Alle gjester er velkommen til Flygelsalongen på Sanner, før og/eller etter middag i Klosterkjelleren.

Vi ber om at dere møter til oppsatt tid. Er dere tidlig ute, så start gjerne kvelden med en drink i Flygelsalongen. Vi trenger nemlig tid til å rydde, vaske og dekke mellom bordsetningene. 

 

Det skjer stadig endringer av booking, så om datoen du ønsker er fullbooket nå, så sett deg gjerne på venteliste.

 

Åpningstider vår 2025:

Datoene er klare, meny og "tema" kommer nærmere jul. Kjøkkensjef David gleder seg til å kreere en spennende meny, og kanskje blir det et tema for hver helg. Det blir også en Winemakers Dinner ila våren, og dato for denne lanseres så snart vi har funnet en sammen med aktuelt vinhus.  Følg med!

Fredag 31. januar

Lørdag 1. februar

Fredag 28. februar

Lørdag 1. mars

Fredag 28. mars

Lørdag 29. mars

 

 

 

Grønt = Ledig kapasitet   

Blått = Begrenset kapasitet

Rødt = Fullt

 

 

Flere enn 25 personer?

Utenom ordinær åpningstid, kan vi reservere hele Klosterkjelleren til grupper over 25 personer. Kontakt oss for en prat om dine ønsker og våre muligheter.

Kontakt oss