Åpningstider
Åpningstider
Denne høsten skal vår erfarne og kreative kjøkkensjef David få boltre seg med ferske, kort- og ureiste råvarer i Klosterkjelleren. David har lang erfaring som kokk, fra gode restauranter i både New York, London, Oslo og Trondheim. Nå skal han boltre seg her i Klosterkjelleren, og kombinere sin erfaring med lokale smaker fra Hadeland og med inspirasjon fra Hammers kjøkken.
Vår åpningstid er fra kl. 18-24 (før jul åpner vi kl. 17). Datoer er fargekodet: Ledig Begrenset plass Fullbooket
Fredag 6. desember kl. 17:00-19:15
Fredag 6.desember kl. 20:00
Lørdag 7. desember kl. 17:00-19:15
Lørdag 7. desember kl. 20:00
Alle gjester er velkommen til Flygelsalongen på Sanner, før og/eller etter middag i Klosterkjelleren.
Vi ber om at dere møter til oppsatt tid. Er dere tidlig ute, så start gjerne kvelden med en drink i Flygelsalongen. Vi trenger nemlig tid til å rydde, vaske og dekke mellom bordsetningene.
Det skjer stadig endringer av booking, så om datoen du ønsker er fullbooket nå, så sett deg gjerne på venteliste.
Åpningstider vår 2025:
Datoene er klare, meny og "tema" kommer nærmere jul. Kjøkkensjef David gleder seg til å kreere en spennende meny, og kanskje blir det et tema for hver helg. Det blir også en Winemakers Dinner ila våren, og dato for denne lanseres så snart vi har funnet en sammen med aktuelt vinhus. Følg med!
Fredag 31. januar
Lørdag 1. februar
Fredag 28. februar
Lørdag 1. mars
Fredag 28. mars
Lørdag 29. mars
Grønt = Ledig kapasitet
Blått = Begrenset kapasitet
Rødt = Fullt