Meny

 Høstmeny 2019

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter

Forrett

  • Røkt og saltet andebryst

    Sellerirotpurè, andecrisp og appelsincoulis. Innhold: melk, selleri

  • Sylta ørret og charlottløk

    Kremet eple- og byggrynsrisotto, rødvinssjy. Innhold: melk, fisk, bygg, sulfitt.

Hovedrett

  • Braisert svinenakke av Fjordgris med Klosterkjellerens egen pølse

    Mandelpotetstappe, pannestekte grønnsaker, ølsjy og ripsgele. Innhold: melk, selleri, hvetemel

  • Indrefilet av okse med bernaisesaus av timian og Nannas heggeblomstvinagrette

    Potetterte, syltet delikatesseløk, pannestekte aspargesbønner og sukkererter. Innhold: melk, selleri

  • Pannestekt torsk med grønnkålkrem

    Grillet fennikel og potetchips. Innhold: melk, fisk

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ovnsbakte brie

    Honningglaserte valnøtter, hjemmelaget knekkebrød, honning og syltet plomme. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter.

Dessert

  • Bakt eple med vaniljeis

    Sannercotti og honningglaserte hasselnøtter. Innhold: melk, hvetemel, egg, hasselnøtter

  • Tyttebærmarengs med bringebærsorbet

    Aketvittmarinerte tyttebær og varm sjokoladesaus. Innhold: melk, egg

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert)

    kr. 545,-

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og hvilerett)

    kr. 575,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 685,-