Meny

 VINTERMENY 2019

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter

Forrett

  • Andeconfit med gulrotpurè

    Med appelsinchips og tyttebærcoulis. Innhold: melk

  • Einebær- og akevittgravet ørret

    Dillstuede poteter og sennespsaus Innhold: melk, fisk, hvetemel og sennep

Hovedrett

  • Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter

    Kremet spisskål, glasert flesk og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes. Innhold: melk, selleri, hvetemel

  • Indrefilet av okse med bernaisesaus av timian og Nannas heggeblomstvinagrette

    Råstekte poteter, glaserte grønnsaker, sopp og syltet delikatesseløk. Innhold: melk, selleri

  • Pannestekt torsk med sprø chorizo

    Ertepuré, knust potet, nøttesmør og syltet gulrot. Innhold: melk, fisk

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken med hjemmelaget knekkebrød

    Dagens utvalg av oster. Granskuddsirupsmarinerte valnøtter, plommechutney. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter

Dessert

  • Kirsebærpai toppet med nyperosemarengs

    Hasselnøttkrokan og vaniljeis. Innhold: melk, hvetemel, egg, hasselnøtter

  • Sjokoladedrøm med solbærmousse

    Toppet med sjokolademarengs, solbærcoulis og salt karamell. Innhold: melk, hvetemel, egg

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert)

    kr. 545,-

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og hvilerett)

    kr. 575,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 685,-