Meny

 Julemeny 2019

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter

Forrett

  • Nannas gravede elgfilet

    Rødløkskompott, rømme, flatbrød. Innhold: hvetemel

  • Pannestekt torsk på mandelpotetstappe

    Sprøstekt rød spekepølse, sky. Innhold: melk, fisk

Hovedrett

  • Klosterkjellerens juletallerken

    Sprøstekt ribbe, medisterkaker og julepølse fra Pølsemakeren. Hjemmelaget rødkål, julesaus, poteter og pannestekt juletilbehør. Innhold: melk, selleri, hvetemel

  • Grillet indrefilet av hjort med cognacsaus

    Sautert rosenkål, sprø bacon, bakt og smørstekte poteter, ripsgele. Innhold: melk

  • Ovnsbakt kveite med persillesaus

    Sauterte aspargesbønner og sukkererter, bakt og smørstekte poteter. Innhold: melk, fisk

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ovnsbakte brie

    Honningglaserte valnøtter, hjemmelaget knekkebrød, honning og syltet plomme. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter.

Dessert

  • Krumkake med råkrem

    Likørmarinerte multer. Innhold: melk, hvetemel, egg

  • Mørk sjokolademousse med pepperkakemakron

    Sjokoladeganasj og marinerte bringebær. Innhold: melk, egg, mandler

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert)

    kr. 625,-

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og hvilerett)

    kr. 655,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 775,-