Meny
Meny høst 2025
Forhåndsbestilling av meny ønskes tilsendt senest en uke før ankomst. Er dere 10 personer eller flere, ønsker vi at dere holder dere til en felles meny, og et felles oppgjør (altså ikke individuell betaling). Eventuelle allergier oppgis ved forhåndsbestilling. Menyen serveres kun som 3- eller 4-retters.
Vær oppmerksom på at på dato med Beermakers og Winemakers Dinner, vil menyen være annerledes, og spesialtilpasset drikkevarene. Nærmere info kommer.
Forrett
-
Skagenrøre
på smørstekt toast (melk, hvete, skalldyr)
-
Kremet skogsoppsuppe
med hjemmelaget hvitløksbrød (melk, hvete)
Hovedrett
-
Ovnsbakt fjellørret
Dillpoteter, brokkolini, konfiterte cherrytomater og sandefjordsmør (fisk, melk).
-
Chilli- og sjokolademartinert ytrefilet av lam
Fløtegratinerte poteter, konfiterte cherrytomater og blomkål. Serveres med lammesky (melk).
-
Helstekt pepperstek av hjort
Annapotet, sesongens grønnsaker, sellerirotpurè og rødvinssaus (selleri, melk).
-
Urtemarinert og ovnsbakt blomkål
Annapotet, sesongens grønnsaker, sellerirotpurè og grønnsakssky (selleri, melk).
Hvilerett
-
Klosterkjellerens ostetallerken
Dagens utvalg av lokale oster, brød og plommechutney (hvetemel, melk, sulfitt)
Dessert
-
Tiramisu
Hint av hylleblomst (melk, hvetemel).
-
Crema Catalana
Marinerte bær (hvetemel, melk, egg).
-
Crêpes Suzette
Vaniljeis fra Go'is og karamelliserte epler fra hagen (melk, hvete, egg).
Pris per person
-
3-retters meny
695Forrett, hovedrett og dessert. Om ønske å bytte dessert til hvilerett/ost, tilkommer kr.35,-
-
4-retters meny
890Forrett, hovedrett, hvilerett og dessert.