Meny

 Høstmeny 2020

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter.

(Forhåndsbestilling sendes inn senest 5 dager før ankomst, og husk å oppgi eventuelle allergier)

Forrett

  • Lun og hjemmelaget svinepaté med syltede grønnsaker

    Grovt, hjemmelaget flatbrød med urtedryss. Inneholder: hvetemel, selleri

  • Hjemmerøkt ørret med kremet grønnkål

    Eple, spinat og rødløk. Inneholder: melk, fisk

Hovedrett

  • Braisert lammeskank eller andeconfit med rødvinssjy

    Mandelpotetstappe og honningbakte rotgrønnsaker. Innhold: melk, selleri, slufitt

  • Hjortefilet med cognacsaus

    Pannestekt rosenkål, bacon, sopp og råstekte poteter. Innhold: melk, selleri

  • Grillet kveite med persillesaus

    Sauterte grønnsaker, spekechips og knust potet. Innhold: melk, selleri, fisk

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ovnsbakte brie

    Granskuddsirupglaserte hasselnøtter, hjemmelaget fruktbrød og solbærchutney. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter, hasselnøtter

Dessert

  • Hylleblomstkrem på havrecrumble

    Likørmarinert plomme og mandelflarn. Innhold: melk, spor av hvete, mandler

  • Lun sjokoladepai med rømmekrem

    Kandisert appelsin. Innhold: melk, hvetemel, egg

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert eller ost)

    kr. 655,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 795,-

  • Hammers jubileumsmeny

    kr. 835,-

    Forrett - hjemmelaget svinepaté med syltede grønnsaker. Hovedrett - Braisert andeconfit med rødvinssjy. Ami - Granité av akevittmarinert tyttebær. Hvilerett - Klosterkjellerens ovnsbakte brie. Dessert - Hylleblomstkrem på havrecrumble.