Meny
Meny 2025
Forhåndsbestilling av meny ønskes tilsendt senest en uke før ankomst. Er dere 10 personer eller flere, ønsker vi at dere holder dere til en felles meny, og et felles oppgjør (altså ikke individuell betaling). Eventuelle allergier oppgis ved forhåndsbestilling. Menyen serveres kun som 3- eller 4-retters.
Forrett
-
Braisert svinekjake fra Brandbu Pølsemakeri
Kryddersjy, eplekompott og sylta sopp (sulfitt)
-
Porsjert torskerull i kål
Skalldyrbisque og bakt pastinakk (melk, fisk, skalldyr)
Hovedrett
-
Pannestekt breiflabb med sprø potetterrin
Spinatstuing, fennikel og bruna smør (melk, fisk)
-
Grillet entrecôte av kalv
Lokal jordskokk og gulrot, hollandaisesaus og potetpuré (melk, hvetemel)
-
Grillet hjortefilet med soppkrem
Rødbeter, viltsjy og potetpuré (melk, sulfitt)
Hvilerett
-
Klosterkjellerens ostetallerken med nøttebrød
Dagens utvalg av lokale oster og plommechutney (hvetemel, melk, sulfitt)
Dessert
-
Sjokoladekrem
Karamellis og pistasj (melk, hvetemel, pistasj)
-
Marinerte bringebær
Piska Rørosrømme, havrecrumble og bringebær (hvetemel, melk)
Pris per person
-
3-retters meny
695Forrett, hovedrett og dessert. Om ønske å bytte dessert til hvilerett/ost, tilkommer kr.35,-
-
4-retters meny
890Forrett, hovedrett, hvilerett og dessert.