Meny

 HØSTMENY 2018

 Menyen serveres kun som 3, 4 eller 5 retter

Forrett

  • Honningbakt kyllingbryst av Stangekylling

    Gulrotpurè, bakt sjalottløk, glasert vårløk og ramsløksaus. Innhold: melk

  • Grillet ørret med byggrynsrisotto

    Sauterte grønnsaker, syltet agurk og sennepssaus. Innhold: melk, fisk, bygg, selleri og sennep

Hovedrett

  • Pannestekt kveite med stuing av epler, sukkererter, gulrot og fennikel

    Saltbakt potet, persillesaus og og spekechips. Innhold: melk, fisk

  • Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter

    Kremet spisskål, glasert flesk og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes. Innhold: melk, selleri, hvetemel

  • Indrefilet av okse med selleri- og røstipotet

    Sauterte aspargesbønner, kremet peppersaus og syltet delikatesseløk. Innhold: melk, selleri

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken med hjemmelaget knekkebrød

    Dagens utvalg av oster. Granskuddsirupsmarinerte valnøtter, plommechutney. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter

Desserter

  • Kirsebærpai toppet med nyperosemarengs

    Hasselnøttkrokan og vaniljeis. Innhold: melk, hvetemel, egg, hasselnøtter

  • Klosterkjellerens tilslørte nonner

    Med epler fra hagen, luftig crème fraîse og eplesirup basert på eplemost fra egen hage. Innhold: melk, hvetemel

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert)

    kr. 535,-

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og hvilerett)

    kr. 555,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 665,-

  • 5 retters meny (forrett, 2 hovedretter, hvilerett og dessert)

    kr. 785,-