Meny

Meny 2025

Forhåndsbestilling av meny ønskes tilsendt senest en uke før ankomst. Er dere 10 personer eller flere, ønsker vi at dere holder dere til en felles meny, og et felles oppgjør (altså ikke individuell betaling). Eventuelle allergier oppgis ved forhåndsbestilling. Menyen serveres kun som 3- eller 4-retters.

 

                                                                                                  

Forrett

  • Braisert svinekjake fra Brandbu Pølsemakeri

    Kryddersjy, eplekompott og sylta sopp (sulfitt)

  • Porsjert torskerull i kål

    Skalldyrbisque og bakt pastinakk (melk, fisk, skalldyr)

Hovedrett

  • Pannestekt breiflabb med sprø potetterrin

    Spinatstuing, fennikel og bruna smør (melk, fisk)

  • Grillet entrecôte av kalv

    Lokal jordskokk og gulrot, hollandaisesaus og potetpuré (melk, hvetemel)

  • Grillet hjortefilet med soppkrem

    Rødbeter, viltsjy og potetpuré (melk, sulfitt)

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken med nøttebrød

    Dagens utvalg av lokale oster og plommechutney (hvetemel, melk, sulfitt)

Dessert

  • Sjokoladekrem

    Karamellis og pistasj (melk, hvetemel, pistasj)

  • Marinerte bringebær

    Piska Rørosrømme, havrecrumble og bringebær (hvetemel, melk)

Pris per person

  • 3-retters meny

    695

    Forrett, hovedrett og dessert. Om ønske å bytte dessert til hvilerett/ost, tilkommer kr.35,-

  • 4-retters meny

    890

    Forrett, hovedrett, hvilerett og dessert.