Meny

Meny  høst 2025

Forhåndsbestilling av meny ønskes tilsendt senest en uke før ankomst. Er dere 10 personer eller flere, ønsker vi at dere holder dere til en felles meny, og et felles oppgjør (altså ikke individuell betaling). Eventuelle allergier oppgis ved forhåndsbestilling. Menyen serveres kun som 3- eller 4-retters.

Vær oppmerksom på at på dato med Beermakers og Winemakers Dinner, vil menyen være annerledes, og spesialtilpasset                     drikkevarene. Nærmere info kommer.                                                                                                  

Forrett

  • Skagenrøre

    på smørstekt toast (melk, hvete, skalldyr)

  • Kremet skogsoppsuppe

    med hjemmelaget hvitløksbrød (melk, hvete)

Hovedrett

  • Ovnsbakt fjellørret

    Dillpoteter, brokkolini, konfiterte cherrytomater og sandefjordsmør (fisk, melk).

  • Chilli- og sjokolademartinert ytrefilet av lam

    Fløtegratinerte poteter, konfiterte cherrytomater og blomkål. Serveres med lammesky (melk).

  • Helstekt pepperstek av hjort

    Annapotet, sesongens grønnsaker, sellerirotpurè og rødvinssaus (selleri, melk).

  • Urtemarinert og ovnsbakt blomkål

    Annapotet, sesongens grønnsaker, sellerirotpurè og grønnsakssky (selleri, melk).

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken

    Dagens utvalg av lokale oster, brød og plommechutney (hvetemel, melk, sulfitt)

Dessert

  • Tiramisu

    Hint av hylleblomst (melk, hvetemel).

  • Crema Catalana

    Marinerte bær (hvetemel, melk, egg).

  • Crêpes Suzette

    Vaniljeis fra Go'is og karamelliserte epler fra hagen (melk, hvete, egg).

Pris per person

  • 3-retters meny

    695

    Forrett, hovedrett og dessert. Om ønske å bytte dessert til hvilerett/ost, tilkommer kr.35,-

  • 4-retters meny

    890

    Forrett, hovedrett, hvilerett og dessert.