Meny

 JULEMENY 2018

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter

Forrett

  • Andeconfit med gulrotpurè

    Med appelsinchips og tyttebærcoulis. Innhold: melk

  • Pannestekt torsk med ramsløkpesto

    Med mandelpotetstappe, bakt cherrytomat og tørrsaltet bacon Innhold: melk, fisk

Hovedrett

  • Klosterkjellerens juletallerken

    Sprøstekt ribbe, medisterkaker og julepølse fra Pølsemakeren. Poteter fra Raknerud gård, hjemmelaget rødkål, pannestekt juletilbehør og nyrørt tyttebær. Innhold: melk, hvetemel, selleri

  • Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter

    Kremet spisskål, glasert flesk og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes. Innhold: melk, selleri, hvetemel

  • Indrefilet av okse med selleri- og røstipotet

    Sauterte aspargesbønner, kremet peppersaus og syltet delikatesseløk. Innhold: melk, selleri

  • Pannestekt ørret med eplebeurreblanc

    Eple- og jordskokkterte og lettkremede grønnsaker. Innhold: melk, fisk

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken med hjemmelaget knekkebrød

    Dagens utvalg av oster. Granskuddsirupsmarinerte valnøtter, plommechutney. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter

Dessert

  • Kirsebærpai toppet med nyperosemarengs

    Hasselnøttkrokan og vaniljeis. Innhold: melk, hvetemel, egg, hasselnøtter

  • Krumkake med multekrem

    Med coulis av likørmarinerte multer. Innhold: melk, hvetemel, egg

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert)

    kr. 545,-

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og hvilerett)

    kr. 575,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 685,-