Meny
Vintermeny 2024
Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter.
(Forhåndsbestilling sendes inn senest 1 uke før ankomst, og husk å oppgi eventuelle allergier. Ved grupper på 10 personer eller flere, ber vi om at dere bestiller en felles meny (altså samme retter til alle).
Forrett
-
Akevittgravet hjort
smaksatt med einebær. Tyttebærrømme og syltet sopp. Hjemmelaget flatbrød . Inneholder: melk, selleri, sulfitt, hvetemel
-
Hjemmerøkt ørretfilet
Kremet grønnkål, ovnsbakt rotselleri og urteolje. Inneholder: melk, fisk
-
Sellerirotsnitzel
Kremet grønnkål og urteolje. Inneholder: melk, selleri
Hovedrett
-
Pannestekt skrei med sitronsmørsaus
Syltet småløk, sprø sellerirot, ertepuré, sesongens grønnsaker og deikatessepoteter. Inneholder: melk, fisk, selleri
-
Okse indrefilet med Klosterkjellerens bearnaisesaus
+ 95,-Bønner i bacon, dampede rotgrønnsaker og delikatessepoteter. Inneholder: melk, selleri
-
Grillet svinenakke med rosmarinsjy
Bakte rødbeter, hjemmelaget salviepølse, brokkolini og potetpurè. Innhold: melk, selleri
-
Nøttestek med rosmarinsjy
Bakte rødbeter, brokkolini og potetpurè. Innhold: melk, selleri, nøtter
Hvilerett
-
Klosterkjellerens ostetallerken
Dagens utvalg av lokale oster fra Thorbjørnrud Ysteri. Nøttebrød og aprikospurè. Inneholder: melk, hvetemel, nøtter
Dessert
-
Cremè brûlée med brunost
Vaniljeis og friske bær. Inneholder: melk, egg
-
Sjokoladetrilogi med nøtteflarn
Rabarbrakompott og pasjonsfruktcoulies. Inneholder: melk, egg, hasselnøtter, mandler
Pris per person
-
3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert eller ost)
kr. 735,- (m okse hovedrett kr. 830,-) -
4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)
kr. 900,- (m okse hovedrett kr. 995,-)