Meny

VI UTARBEIDER FOR TIDEN NY HØSTMENY 2018

 Frem til ny meny blir lansert, ta en titt på Klosterkjellerens vintermeny. Råvarer og priser vil kunne endres. 

Forrett

  • Andeconfit og syltet delikatesseløk

    Mandelpotetstappe og rødvinssaus. Innhold: melk, sulfitt

  • Akevittgravet ørret

    Dillstuede poteter og sennepssaus Innhold: melk, fisk, hvetemel og sennep

Hovedrett

  • Pannestekt torsk med sprø chorizo

    Ertepurè, knust potet, nøttesmør og syltet gulrot. Innhold: melk, fisk

  • Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter

    Kremet spisskål, glasert flesk og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes. Innhold: melk, selleri, hvetemel

  • Indrefilet av okse med selleri- og røstipotet

    Sauterte aspargesbønner, kremet peppersaus og syltet delikatesseløk. Innhold: melk, selleri

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken med hjemmelaget knekkebrød

    Dagens utvalg av oster. Granskuddsirupsmarinerte valnøtter, plommechutney. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter

Desserter

  • Flytende ostekake med smak av hylleblomst og sitrus

    Sjokolademousse, nøttecrumble og likørtrukne bringebær. Innhold: melk, hvetemel, egg, hasselnøtter

  • Créme Brûlée med brunost

    Med vaniljeis og friske bær. Innhold: melk, egg

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert)

    kr. 535,-

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og hvilerett)

    kr. 555,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 665,-

  • 5 retters meny (forrett, 2 hovedretter, hvilerett og dessert)

    kr. 785,-