Meny

 Vintermeny 2021 

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter.

(Forhåndsbestilling sendes inn senest 1 uke før ankomst, og husk å oppgi eventuelle allergier)

                                                                                                  

Forrett

  • Hjemmerøkt ørret med kremet grønnkål

    Eple, spinat og rødløk. Inneholder: melk, fisk

  • Akevittgravet hjort

    Rødløkskompott, rømme. Inneholder: sulfitt, melk

Hovedrett

  • Pannestekt skrei

    Sprø chorizo, ertepurè, småpoteter, syltet gulrot og nøttesmør. Inneholder: melk, fisk

  • Braisert svinenakke

    Hjemmelaget mandelpotetstappe, urtemarinerte rotgrønnsaker, klosterpølse, ølsjy. Inneholder: melk, selleri

  • Stekt oksefilet

    Sauterte grønne bønner og sukkererter, syltet sopp og bernaisesaus av timian og Nannas heggeblomstvinagrette. Inneholder: melk, selleri

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken

    Dagens utvalgte oster, granskuddsirupsglaserte valnøtter, hjemmelaget flatbrød med urtedryss og plommechutney. Inneholder: melk, hvetemel, valnøtter, sulfitt

Dessert

  • Sjokoladedrøm

    Solbærmousse, hasselnøttmarengs og solbærcoulies Inneholder: melk, egg, hvetemel.

  • Cremé brûlée med brunost

    Vaniljeis og likørmarinerte bringebær. Inneholder: melk, hvetemel, egg

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert eller ost)

    kr. 655,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 795,-