Meny

 Vintermeny 2020

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter




Forrett

  • Nannas gravede elgfilet

    Rødløkskompott, rømme og flatbrød. Inneholder: hvetmel, melk

  • Stekt skrei med nøttesmør

    Smørbakte potetskiver, ristede hasselnøtter, spinat, løk. Inneholder: melk, fisk, hasselnøtter

Hovedrett

  • Pannestekt ørret med eple- og jordskokkterte

    Lettkremede grønnsaker og eplebeurreblanc. Innhold: melk, fisk

  • Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter

    Kremet spisskål, glasert flesk, bakt eple og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes. Innhold: melk, selleri, hvetemel

  • Indrefilet av okse, røstipotet med selleri

    Sauterte aspargesbønner, kremet peppersaus, sopp og syltet delikatesseløk. Innhold: melk, selleri

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ovnsbakte brie

    Honningglaserte valnøtter, hjemmelaget knekkebrød, honning og syltet plomme. Innhold: melk, hvetemel, valnøtter.

Dessert

  • Mørk sjokolademousse med solbærmakron

    Sjokoladeganasj og marinerte bringebær. Innhold: melk, hvete, egg, mandler

  • Krydderkokt pære med havrecrumble

    Vaniljeis og salt karamell. Innhold: melk, hvetemel, egg

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert)

    kr. 625,-

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og hvilerett)

    kr. 655,-

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 775,-