Meny

Vintermeny 2024 

 Menyen serveres kun som 3 eller 4 retter.

(Forhåndsbestilling sendes inn senest 1 uke før ankomst, og husk å oppgi eventuelle allergier. Ved grupper på 10 personer eller flere, ber vi om at dere bestiller en felles meny (altså samme retter til alle).

                                                                                                  

Forrett

  • Akevittgravet hjort

    smaksatt med einebær. Tyttebærrømme og syltet sopp. Hjemmelaget flatbrød . Inneholder: melk, selleri, sulfitt, hvetemel

  • Hjemmerøkt ørretfilet

    Kremet grønnkål, ovnsbakt rotselleri og urteolje. Inneholder: melk, fisk

  • Sellerirotsnitzel

    Kremet grønnkål og urteolje. Inneholder: melk, selleri

Hovedrett

  • Pannestekt skrei med sitronsmørsaus

    Syltet småløk, sprø sellerirot, ertepuré, sesongens grønnsaker og deikatessepoteter. Inneholder: melk, fisk, selleri

  • Okse indrefilet med Klosterkjellerens bearnaisesaus

    + 95,-

    Bønner i bacon, dampede rotgrønnsaker og delikatessepoteter. Inneholder: melk, selleri

  • Grillet svinenakke med rosmarinsjy

    Bakte rødbeter, hjemmelaget salviepølse, brokkolini og potetpurè. Innhold: melk, selleri

  • Nøttestek med rosmarinsjy

    Bakte rødbeter, brokkolini og potetpurè. Innhold: melk, selleri, nøtter

Hvilerett

  • Klosterkjellerens ostetallerken

    Dagens utvalg av lokale oster fra Thorbjørnrud Ysteri. Nøttebrød og aprikospurè. Inneholder: melk, hvetemel, nøtter

Dessert

  • Cremè brûlée med brunost

    Vaniljeis og friske bær. Inneholder: melk, egg

  • Sjokoladetrilogi med nøtteflarn

    Rabarbrakompott og pasjonsfruktcoulies. Inneholder: melk, egg, hasselnøtter, mandler

Pris per person

  • 3 retters meny (forrett, hovedrett og dessert eller ost)

    kr. 735,- (m okse hovedrett kr. 830,-)

  • 4 retters meny (forrett, hovedrett, hvilerett og dessert)

    kr. 900,- (m okse hovedrett kr. 995,-)