Bordreservasjon

Bestill bord hos Klosterkjelleren

Vi anbefaler alle våre besøkende å reservere bord, for å være sikret et ledig og ferdig dekket bord når du ankommer Klosterkjelleren. Vi gleder oss til å se deg!

Middag for grupper

Hovedrommet i Klosterkjelleren rommer opptil 42 personer. I det tilliggende rommet, Calefactoriet, er det plass til 12 personer ved langbord. På en ordinær åpningskveld, har vi kapasitet til 11 personer ved langbordet i hovedrommet. Vi har mulighet til å skreddersy opplegg og meny ved spesielle anledninger. Grupper på 12 personer eller flere må forhåndsbestille meny.

Er dere flere enn 25 personer, åpner vi gjerne Klosterkjelleren utenfor ordinær åpningstid. Det kan da tilkomme leiekostnader for lokale, avhengig av antall, varighet og meny.

Bordreservasjon

Vi holder åpent september-mars. Sjekk våre åpningsdatoer her

Du vil motta en bekreftelse når bordet er reservert